Officiële beoordeling van de Aquamarijn

01-03-2019

Maandag 25 februari 2019 ontvingen wij de officiële beoordeling van de Aquamarijn. De inspectie beoordeelt de onderwijskwaliteit op De Aquamarijn met een dikke voldoende! Een prachtige erkenning van alle inspanningen die het sterk vernieuwde team het afgelopen half jaar heeft geleverd. Alle indicatoren van ons onderwijs zijn met een voldoende beoordeeld.

Een werkelijk unieke prestatie, aangezien over het algemeen enkel de stap van zeer zwak naar een onvoldoende kan worden gemaakt, waardoor de school 2 jaar onder verscherpt toezicht van de Inspectie van onderwijs zou blijven staan.

De Aquamarijn heeft het volste vertrouwen van de inspectie gekregen om ons onderwijs de aankomende jaren zelfstandig verder te ontwikkelen. De drive en de passie binnen ons team naar nog beter onderwijs is enorm groot. Tijdens de studiedag op 20 maart zullen we dan ook onze volgende ambities voor de toekomst van de Aquamarijn gaan stellen.  

Als directeur van De Aquamarijn kan ik niet in woorden uitdrukken hoe trots ik ben op dit team en de waanzinnige prestatie die we gezamenlijk hebben neergezet. Een prachtige fundering om ons onderwijs in de aankomende periode nog verder te ontwikkelen.