voor- en naschoolse opvang

VSO

GO! Kinderopvang verzorgt als onze partner verzorgt de voorschoolse opvang. De kinderen kunnen vanaf 7.00 uur gebracht worden. De groepsleiding zorgt ervoor dat de kinderen op tijd op school zijn. Tijdens de voorschoolse opvang maken kinderen van dezelfde faciliteiten gebruik als op de naschoolse opvang.

VSO wordt geboden tijdens de schooldagen: niet tijdens vakantiedagen en roostervrije dagen.

BSO

Na schooltijd verzorgt onze partner GO! Kinderopvang de naschoolse opvang. Deze is geopend tot 18.30 uur. Allereerst wordt ervoor gezorgd dat ieder kind zich thuis voelt bij de BSO. Als de kinderen uit school komen kunnen ze even lekker bijkletsen met wat te drinken en fruit of een koekje. Na een hele dag op school zijn er kinderen die eens lekker willen rennen en vliegen, anderen hebben meer behoefte om even op de bank te zitten of gaan direct weer aan de slag met knutsel en frutsel materiaal. Dat kan allemaal!

Daarnaast worden er ook leuke activiteiten aangeboden. Zo gaan de kinderen koekjes bakken, schminken, op pad naar speeltuin, bos of strand, speurtochten, kleien, schilderen, sporten en nog veel meer.