Ons aanbod

Ons motto is: "Leren en ontwikkelen met plezier houdt nooit op!"

Samen met de kinderen, ouders en het team vormt IKC de Aquamarijn een werk- en leergemeenschap waar de inbreng van iedereen gewenst is en gewaardeerd wordt. Door vertrouwen in de ontwikkelkracht van de kinderen én de inbreng van ouders en het team vormen wij voor hen een veilige basis waarbinnen iedereen zich optimaal kan ontplooien.

Talent ontwikkelen op unieke wijze
Bij IKC de Aquamarijn dagen opvang en onderwijs uw kind uit om zijn of haar talenten te ontwikkelen. Deze werkwijze is uniek in Almere-Haven. We gaan een stap verder door het aanbieden van een totaalpakket van opvang, onderwijs en vrije tijdsbesteding voor jonge en oudere kinderen. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met de mogelijkheden van uw kind. Bij ons leren, ontwikkelen en ontmoeten kinderen en volwassenen elkaar in een moderne en uitdagende omgeving.

Voor kinderen vanaf 6 weken is er opvang bij het kinderdagverblijf. Kinderen van 2 tot 4 jaar worden spelenderwijs voorbereid op de basisschool. Als uw kind naar school gaat is er voor- en naschoolse opvang. Voor u als ouder het gemak van alles onder één dak en een doorgaande lijn. Uw kind krijgt een divers aanbod aan activiteiten aangeboden. Hiermee creëren we kansen voor talentontwikkeling en goede leerresultaten.

Betrokken
Als ouder bent u nauw betrokken bij de activiteiten van IKC de Aquamarijn. Kinderen, ouders en het team zijn didactisch en pedagogische partners. Binnen het IKC zijn we constant in ontwikkeling. Natuurlijk houden wij u hiervan regelmatig op de hoogte.

De Aquamarijn biedt meer! Naast opvang en onderwijs is er een activiteitencentrum waar buurtbewoners van alle leeftijden graag samen komen voor een praatje, voorlichting, activiteiten en nog veel meer.