Welkom bij IKC de Aquamarijn

Bij ons op het Integraal kindcentrum (IKC) de Aquamarijn is ieder kind van betekenis, voelt ieder zich gewaardeerd en gerespecteerd en halen we het maximale uit onze kinderen. Dit doen we graag samen met u. Om zo de individuele ondersteuningsbehoefte en de talenten van ieder kind te ontdekken. 
Samen weten we waar het kind vandaan komt, waar het staat en waar het naar toe gaat. Dat doen we ook door onze doelen voor ieder kind scherp te houden en door te reflecteren op ieders eigen handelen.

Een warm welkom voor ieder kind
Een kind dat lekker in zijn of haar vel zit, ontwikkelt zich optimaal. Dat zult u als ouder vast ook zo ervaren. Bij IKC de Aquamarijn staat persoonlijke aandacht voor ieder kind voorop. Alleen kinderen die zich goed en op hun gemak voelen, zijn in staat om zich optimaal te ontwikkelen.

Hoe wij dat bereiken? Wij bieden kinderen allereerst een veilig leerklimaat aan en daarnaast een rijke leeromgeving. Op het IKC heerst een prettige en tolerante sfeer. Daarbij is de rust en het plezier in leren en ontdekken duidelijk voelbaar.
Kortom: bij IKC de Aquamarijn is iedereen welkom.