Onze organisatie

De algemene leiding en de dagelijkse leiding van IKC De Aquamarijn is in handen van Mireille Reitsma en Myrelle Martens. Samen geven ze leiding aan het team en de onderwijskundige en pedagogische visie van IKC de Aquamarijn.
Als directeur is Mireille Reitsma daarnaast primair verantwoordelijk voor het onderwijskundig beleid en de kwaliteitszorg op de school (unit onderwijs).
Voor vragen over het Integraal Kindcentrum en de unit onderwijs kunt u bij Mireille Reitsma terecht.
Bij afwezigheid van de directeur kunt u zich wenden tot de Unitleider Onderwijs, Monique Koopman.

Voor specifieke vragen over de kinderopvang (unit kinderopvang) kunt u terecht bij Myrelle Martens. Zij is Unitleider Kinderopvang.

Wilt u meer weten?
Er is nog veel meer te vertellen over het onderwijs en de opvang bij IKC de Aquamarijn. Hierover kunt u meer lezen in de schoolgids of het schoolondersteuningsplan, het informatieboekje van het KDV, de BSO en de Peuterspeelzaal. Het zijn handige naslagwerken als u meer wil weten over ons IKC.

Almeerse Scholen Groep
IKC De Aquamarijn maakt deel uit van de Almeerse Scholen Groep (ASG). ASG bestaat uit 37 basisscholen, 2 scholen voor speciaal basisonderwijs en 8 scholen in het voortgezet onderwijs.
De ASG-scholen zijn verspreid over de verschillende stadswijken in Almere en hebben regelmatig contact met elkaar. Samen doen we er alles aan om er door middel van excellent en eigentijds onderwijs voor te zorgen dat ieder kind het beste uit zichzelf kan halen en volledig tot bloei komt.
Kijk voor meer informatie op de website van ASG.

GO! Kinderopvang
Al bijna 50 jaar biedt GO! Kinderopvang professionele kinderopvang, waarbij wij het plezier en de ontwikkeling van ieder kind centraal stellen. De gezelligheid van een groep in een kinderdagverblijf of de kleinschaligheid en flexibiliteit van gastouderopvang? Na schooltijd – onder begeleiding – met vriendjes spelen? Of spelenderwijs voorbereiden op de basisschool? Bij GO! Kinderopvang kan het allemaal.
Alle kinderen zijn welkom, in een omgeving waar ze zich veilig en gezien voelen. Waar ze zichzelf mogen zijn en de wereld kunnen ontdekken. 
Wij zetten het kind centraal en staan in goed contact met ouders. Samen maken wij de wereld een beetje groener, een beetje mooier. Bij ons kun je zijn wie je bent.
Kijk voor meer informatie op de website van GO! Kinderopvang.