Ons aanbod

Bij IKC de Aquamarijn dagen onderwijs en opvang uw kind uit om zijn of haar talenten te ontwikkelen. Deze werkwijze is uniek voor Almere. We gaan een stap verder door het aanbieden van een totaalpakket van onderwijs, opvang en vrije tijd voor jong en oud. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met de mogelijkheden van uw kind. Bij ons leren, ontwikkelen en ontmoeten kinderen en volwassenen elkaar in een moderne en uitdagende omgeving.

Voor kinderen vanaf 6 weken is er opvang bij het kinderdagverblijf. Als uw kind naar school gaat is er voor- en naschoolse opvang. Kinderen van 2 tot 4 jaar worden spelenderwijs voorbereid op de basisschool. Voor u als ouder het gemak van alles onder één dak en een doorgaande lijn. Uw kind krijgt een divers aanbod aan activiteiten aangeboden. Hiermee creëren we kansen voor talentontwikkeling en goede leerresultaten. Ouders worden nauw betrokken bij de activiteiten van IKC de Aquamarijn.

Kinderen, ouders en het team zijn didactisch en pedagogische partners. Het IKC is constant in ontwikkeling. Wij houden u hiervan regelmatig op de hoogte.

De Aquamarijn biedt meer! Naast onderwijs en opvang is er een activiteitencentrum waar buurtbewoners van alle leeftijden graag samen komen voor een praatje, voorlichting, activiteiten en nog veel meer.